• English
За нас

Нашата история

"Асембли" ООД e създадена през 2021 г. в гр. Разград като фирма специализирана в предлагане на услуги в промишлените фабрики и заводи. Ние имаме необходимия опит в промишлената поддръжка, строителството, безопасността в различни по вид и дейност индустриални сектори.

Предлагаме инженерингови услуги касаещи промишлеността, като проектиране ,разработване на технологична и конструктивна документация, производство, монтиране и стартиране на експлоатация на стандартни и нестандартни машини и съоръжения. Имаме необходимите знания и умения да изграждаме промишлени машини и съоръжения от различен вид, както и в тяхната последваща поддръжка и ремонт. Предлагаме също така и услуги в строителството на промишлени сгради и площадки.

"Асембли " ООД е партньор на който може да се доверите за решение на всеки Ваш проблем относно строителство, машини и  съоръжения.

Дружеството ни разполага с екип от високо квалифицирани и опитни инженери, и можем да предложим реализация на разнообразни технологични проекти, да вземем решения, съобразени със специфичните изисквания на клиента, независимо дали се нуждаете от нов проект или имате нужда от подобряване на съществуващи машини и съоръжения.

Във фирмата работят инженери и специалисти с богат опит и знания във промишлеността, изграждали множество технологични инсталации. Ние знаем, какво значи промишлена поддръжка и можем да удовлетворим високите изисквания за качество и срок на извършените строителни и ремонтни дейности  в всяка индустрия.

Притежаваме необходимите експертни знания и възможности, за да предложим машини, оборудване и съоръжения, изработени по поръчка, които да отговорят на нуждите на клиенти от различни индустриални сектори.

Нашата основна цел е да предложим по-добри и финансови ефективни решения, като се вземат под внимание всички страни на даденият проект, отделяйки специално усилие при определянето и анализа на нуждите и изискванията на клиента, възможно най-рано в реализацията на проекта. Този подход гарантира вземането на логични, структурирани и систематични решения, избягване на грешки и спестяване на време и разходи. Ние можем да предложим нашите услуги в следните индустриални направления:

  • Метални конструкции. Произвеждаме разнообразни по вид стоманени конструкции- метални халета, промишлени козирки, парапети и стълби  и др.
  • Индустриално оборудване. Монтаж на промишлено оборудване, демонтаж и ремонт. Проектиране, конструиране и изработване на машини и съоръжения за индустрията.
  • Регулярна индустриална поддръжка. Извършване на технологични и аварийни ремонти на машини и съоръжения , технологични линии и обособени производства. Инженери и специалисти от "Асембли" ООД имат богат опит във индустриалната поддръжка на производства от фармацевтичната, хранително-вкусовата, минно обогатителната и други индустрии.
  • Транспотни системи. Изработка на Лентови транспортьори, различни по вид шнекове и елеватори.
  • Конструиране и изграждане на съдове за съхранение на продукция от въглеродна и неръждаема стомана.
  • Доставка и монтаж на стенни и покривни термо панели от LT ламарина.
  • Конструиране и изграждане на промишлени тръбопроводи от въглеродна и неръждаема стомана.
  • Мениджмънт на индустриални проекти. Ръководене и оптимизация на процесите на строителство и първоначално пускане в експлоатация на индустриални производства.
  • Строителство на жилищни и индустриални сгради.

Ние от "Асембли" ООД като български производител, имаме МИСИЯ да станем предпочитания избор за максимален брой клиенти, предлагайки продукти и услуги, които са с високо качество и изпълнени в срок на достъпни цени. Да се докажем като сигурен и надежден партньор на българският индустриален пазар. Наш приоритет е с качествени и безопасни условия на труд да предлагаме услуги, носещи сигурност за нашите клиенти. Инвестирайки непрекъснато в знания и нови технологии, да постигнем възможно най високо качество на предлаганите от нас услуги.

Top